Parkeren

U kunt bij een bezoek aan onze praktijk op de centrale parkeerplaats, rechts van de slagboom parkeren. Mocht u echter mindervalide zijn, neem dan contact met ons op voorafgaand aan uw afspraak. Wij zorgen er dan voor dat u direct voor de praktijk kunt parkeren.

Zoals u zult begrijpen is het St. Annapark nog in aanbouw en zal er de komende tijd nog veel veranderen aan de voorzieningen. Het parkeren is er daar een van. Wij hopen voor dit moment op uw begrip mocht u net iets langer moeten wachten bij de slagboom. 

Routebeschrijving

CONTROLE

Bij voorkeur zien wij u twee keer per jaar voor een periodieke controle. Tijdens deze afspraak wordt uw gebit gecontroleerd & gereinigd en stemmen wij eventuele noodzakelijk en/of gewenste vervolgbehandelingen met u af.
Wij doen niets zonder dit eerst met u besproken te hebben. Daarbij kijken we naar wat het beste voor uw gebit is, nu en in de toekomst. 

BEHANDELING

Uitleg over alle tarieven behorend bij de behandelingen treft u aan op de pagina tarieven.

Mocht u echter een specifieke vraag hebben over tarief of behandeling, laat ons dit dan weten tijdens uw controle of neem contact met ons op. 

AFSPRAAK

Via deze link kunt u een afspraak maken.
Bent u nog geen patiënt bij ons, dan dient u zich eerst hier in te schrijven.