Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt de tarieven voor tandartspraktijken vast. 

Veelal bestaan tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit meerdere onderdelen. Om ervoor te zorgen dat u niet onaangenaam verrast wordt bespreken wij grotere behandelingen altijd eerst persoonlijk met u en stellen wij daarvoor een begroting op. 
 


Uw nota

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

De factuur wordt verzonden via Infomedics!

Omdat wij ons graag uitsluitend bezighouden met mondzorg op maat, hebben wij de facturatie uitbesteed. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics.

Wat betekent dit voor u?

U ontvangt de nota digitaal via Infomedics en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd.
Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Infomedics. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.
Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website. U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Infomedics.

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Infomedics. Meer informatie over het privacy beleid van Infomedics treft u op de website aan. 

CONTROLE

Bij voorkeur zien wij u twee keer per jaar voor een periodieke controle. Tijdens deze afspraak wordt uw gebit gecontroleerd & gereinigd en stemmen wij eventuele noodzakelijk en/of gewenste vervolgbehandelingen met u af.
Wij doen niets zonder dit eerst met u besproken te hebben. Daarbij kijken we naar wat het beste voor uw gebit is, nu en in de toekomst. 

BEHANDELING

Uitleg over alle tarieven behorend bij de behandelingen treft u aan op de pagina tarieven.

Mocht u echter een specifieke vraag hebben over tarief of behandeling, laat ons dit dan weten tijdens uw controle of neem contact met ons op. 

AFSPRAAK

Via deze link kunt u een afspraak maken.